Yaygın seyahat hataları ve 2024’te bunlardan nasıl kaçınılacağı

FreeDoom

New member
Başarı için en iyi yönteminiz, telefon görüşmeleri, çevrimiçi sohbet veya web formları yerine kibar, kısa ve öz e-posta istekleri aracılığıyla iletişim kurmak gibi görünüyor. Bu müşteri hizmetleri e-posta adreslerini bulmak bazen daha zordur, ancak bu, daha hızlı ilgi veya daha iyi hizmet alabilecekleri anlamına gelir. Ayrıca, yanıt alamazsanız iki hafta sonra iletebileceğiniz temiz, yazılı bir kayıt da sağlarlar.

Değilse, daha yükseği hedefleyin. Paul, Minnesota’dan Amy bana yazdığında, kullanılması imkansız olan 1.172 dolarlık United Airlines kredisi için yardım istediğimde, Elliott Advocacy tarafından işletilen ve kar amacı gütmeyen bir web sitesi olan elliott.org/company-contacts’ı kullanmasını önerdim. Up benzeri bir çalışmadır ve seyahat sağlayıcıları için iletişim bilgileri sağlar. Bana United müşteri hizmetleri temsilcisine yazdığını ve aynı gün çözüm içeren bir yanıt aldığını söyledi. “Büyü!” Dedi.

Doğrudan hizmet sağlayıcınıza gönderilen e-postalar başarısız olursa, kredi kartınızı veren kuruluşa, Better Business Bureau’ya, eyaletinizin başsavcısına (veya sigortayla ilgili davalar için Sigorta Departmanına) ve Federal Ulaştırma Bakanlığına (havayolları için) yapılacak şikayetler, yardımcı ol. .

Haklı olduğundan emin ol

Yolcular sık sık bana yazarak, bir havayolu şirketinin sırf bir bacağını kaçırdıkları için tüm seyahat programlarını iptal ettiğinden şikâyet ediyorlar. Ancak bu yaygın ve iyi belgelenmiş bir kuraldır. Adil değil? Tamamen katılıyorum, ancak size (lütfen) kongre üyenize yazmanızı söylemekten başka bir şey yapamam.

İnsanlar genellikle seyahat sigortası satın almakta direniyorlar çünkü hastalanırlarsa sadece doktor raporu verebileceklerini ve havayolunun, gemi seyahati şirketinin veya otelin onlara para iadesi yapacağını düşünüyorlar. Ancak burası ilkokul değil ve şirketler bazen istisnalar yapsa da onlara güvenemezsiniz. Kaliforniya’nın Sebastopol kentinden Tong bana, eşi Elizabeth’in Ekim ayında İtalya’ya yaptığı bir gezi sırasında Kovid-19’a yakalanması üzerine easyJet’in Napoli’den Palermo’ya kullanılmamış bir uçuş için kendilerine 390 dolar iade etmeyeceğini yazdı. Salgının en yoğun olduğu dönemde bu işe yarayabilirdi. Artık.