Trump yetkililerinin Darm Tüketici Bürosu Çalışanları hakkında Sprint hakkında yeni ayrıntılar

FreeDoom

New member
İki hafta önce, Washington'daki Federal Temyiz Mahkemesi'nin üç hakem komitesi, Mali Koruma Bürosu'ndaki çalışanları reddetmek için donmayı artırdı. Bir Cuma akşamı yöneten yargıçlar, dikkatli bir değerlendirmeye göre, ajansın liderleri ofisin yasal olarak gerekli sorumluluklarını karşılamak için gerekli olmadığını bulursa işçilerin serbest bırakılabileceğini söylediler.

Birkaç saat içinde, Trump yönetiminin idari yetkilileri – Elon Musk çalışanlarıyla birlikte, ajansın neredeyse tüm çalışanlarını reddetmek için hükümetin verimliliğinde birlikte çalışmak için. Ertesi Perşembe öğleden sonra, Ofis Devlet Başkanları, 200 kişiyi neredeyse hiç tutmayan yaklaşık 1.500 çalışana fesih bildirimi gönderdi ve ertesi gün ajans sistemlerine erişimin kapatılmasını emretti.

Bir yargıç şimdilik kesintileri tekrar durdurdu. Bununla birlikte, ajans, bankalar ve borç veren izlenen ve tüketici koruma yasalarında neler olduğuna dair ayrıntılar zorlanıyor, atışların devam edip edemeyeceğini belirlemek için çok önemlidir. 20'den fazla çalışan tarafından sunulan anlatı hesapları ile desteklenen yüzlerce yeni yayınlanan ajans notu, Yargıç Amy Berman Jackson'dan önceki duruşmadan önce yapılan duruşmadan önce bir duruşmadan önce Washington'daki Federal Bölge Mahkemesine sunuldu.

Yargıç Jackson, iletişimin düşmesinden bir günden kısa bir süre sonra planlanan atışları durdurdu ve Temyiz Mahkemesinin izin verdiklerinin çok ötesine geçtiklerini söyledi. Salı günü, tanıklık etmek ve çekimleri engellemek için siparişinizi genişletip genişletmeyeceğinize karar vermek için iki günlük bir duruşma yapacak.

Tüketici ofisi Şubat ayından bu yana Trump subayı olarak ajansa gitti ve onları sökmeye başladı. Federal Mahkeme tarafından yapılan bir dizi karar ajansın yok edilmesini yasakladı. Ajans, 2011 yılında tüketiciler için ipotek ve diğer finansal ürünlere koruyucu önlemler eklemek için Kongre'yi kurdu ve sadece Kongre bunları ortadan kaldırma yetkisine sahiptir.

Ajansın baş hukuk memuru ve fesih planının arkasındaki beyni Mark Paoletta, atışları savundu ve yasal bir kayıtta “büyük atık” ile dolu “doğru boyutta” olacağını söyledi. Ofis müdür yardımcısı olarak da görev yapan Beyaz Saray'ın bütçe direktörü Russell Vouht, ofisi “uyandı ve silahlandırılmış” olarak nitelendirdi.

Pek çok işçi geçiş dönemi olmadan ofis ofisini yok edecek olsaydı, çalışanlar mahkeme kayıtlarına göre patronlarını e -mail, sohbet mesajları ve sözlü tartışmalarda uyardı. Birkaç gün içinde, kritik teknik sistemlerin, icra avukatlarının federal mahkemelerin tasarruf ettiği yasal dönemleri ve ajans verilerini kaçırması için başarısız olacağını söyledi.

Ofisin baş bilgi memuru Christopher Chilbert, işten çıkarmaların duyurulduğu gün bir e -mail'de “Bu insanların çoğunu tutmadan 60 gün boyunca faaliyet gösterebileceğimizi düşünmüyorum” diye yazdı.

Ajansın operasyon ofisi Adam Martinez, “Anlama ve ben kabul etmiyorum. Gelecek hafta ileriye doğru bir yol bulmak için harcamalıyız.”

Yargıç Jackson, 25 yaşındaki Bay Musks çalışanı Gavin Kliger'e, fesihleri gerçekleştiren sordu.

Bu yıl hükümet çalışmasında deneyimi olmayan eski bir Twitter yaz stajyeri olan Bay Kliger, Ocak ayında Kişisel Yönetim Ofisine katıldı. Son zamanlarda en az dokuz ajansta değiştirildiği İç Gelir Servisi de dahil olmak üzere en az dokuz ajansta Musk Bakanlığı'nın verimliliği için emirler verdi.

Temyiz mahkemesinden sonraki saatlerde çalışanların indirimlerinin ilerleyebileceğine karar verilen e -Mails, mümkün olduğunca çabuk çabalayan Bay Musk yetkilileri, hangi ajansa yoğunlaştıklarını unutmuş gibi göründüklerini gösteriyorlar.

Dogy Dışişleri Bakanlığı Dışişleri Bakanlığı Dışişleri Bakanlığı'na başkanlık eden 28 yaşındaki bir avukat olan Jeremy Lewin, Cumartesi günü Amerikan Uluslararası Kalkınma E-posta Adresinden bir e-posta gönderdi ve işten çıkarılma hükümetinin versiyonu olan gücü azaltma temelini attı. Temyiz Mahkemesi emrinde belirli bir dile ima edilen Lewin, “Direktör Vouuggge ekibi ve ben DC devresinin kalmasına uygun bireysel bir değerlendirme yapacağım, sadece kullanılmayan pozisyonların etkilenmesini sağlayacağız.”

Bay Paoletta, mahkeme dosyalarında, tüketici ofis birimi için bir birim yapmak için diğer iki avukatla birlikte çalıştığını ve ofisin mevcut personelinin yüzde 90'ı olmadan çalışabileceğini bulduğunu söyledi.

“Yaklaşık 200 kişilik bir ajans, ofisin yasal görevlerini yerine getirmesini ve yeni liderliğin önceliklerini ve yönetim felsefesini daha iyi eşleştirmesini sağlar.” Dedi.

Bununla birlikte, e -mailler ve diğer ajans kayıtları, duyuruların gönderildiği ana kadar ofis yetkililerinin hala rakamları tartıştığını göstermektedir. Salı günü, mesajlar sona ermeden önce, bazı işçiler malzeme hazırladığına inanıyorlardı, 485 işçi kalacaktı.

Trump memurları, fesih için gerçekleştirilenlerin, taburcu olma bilgisini aldıktan 24 saatten kısa bir süre sonra ajansın sistemleri tarafından kesilmesini istedi. Planlamaya katılan bir personel çalışanı, taburcu ile ilgili erişim kaybı bilgilendirilmeden önce seyahati ve e -mail'lerini görmeyen insanlar gibi bir yöneticiye sordu.

“Bir çok insan bu soruyu sordu. Kimse kendilerini gerçekten karar verme meselesi yapmaz,” diye yanıtladı yönetici. “Beni üzüyor.”

100'den fazla sayfanın yasal açıklamalarında, departman başkanları – Trump yetkililerinin atışlara danışmadığı bilgileri sağladı – ve diğer çalışanlar işten çıkarmaları acımasız ve hatalarla yaptı.

Sayın Paoletta'yı askeri çalışanları destekleyen yasal olarak zorunlu bir birim olan Askerler ofisinde bırakan tek kişi, hükümetin istifa istifasını zaten kabul etmiş ve Eylül ayında emekli olacaktı. İşçilere göre çalışma ekipmanını sunmuş ve ajans sistemlerine erişimini kaybetmişti – bu da atışlar devam ederse ofisin artık heyecanlanmayacağı anlamına geliyor.

Yasal olarak gerekli başka bir departmanın başkanı, kendisinin ve tüm işçilerinin fesih notu aldığını, ancak Bay Paolettas'ın bir işçinin tutulduğunu koruduğunu söyledi.

Departman başkanı, “Böyle bir kişi varsa, bu kişi bana ya da ofisimdeki başkalarına yasal görevimizi nasıl yerine getirdiğimizi anlamak için bildiğim kadarıyla dönmedi.” Dedi.