FreeDoom
New member
Zaten olmuş olsa bile. (Bunun daha önce olmasa bile birkaç hafta içinde gerçekleşmesi gerektiğini söylüyorsunuz.) Eğer durum buysa, patronunuza kalacağını ve başka önlemleri almanız gerektiğini fikrinizi değiştirdiğinizi söylemelisiniz.
“Hayır” diyebilirsiniz.
Ve gerçeğe göre “hayır” diyebilirsiniz.
Tekrar edeyim. Gerçeğe göre “hayır” diyebilirsiniz.
Chatt'a danışmanız ilginç. Giderek daha fazla arkadaşım tavsiye almak için de aynısını yapıyor. Söylemesi gerektiğini görmek için uygulamada tam sorunuzu, kelime kelimesini koydum. Etkilenmedim. Yapay zeka doğru noktaları gösterdi – ve mesleki sınırları korumanın önemini ve iktidar dinamiklerinin bilgisini vurguladı – ancak bunlar zaten bildikleri şeyler. Ayrıca “bir otel veya yakındaki bir kira önermek” için alternatifler sunduklarını öne sürdü. Ama bu yararlı değil. Bu sadece onun sorunu olduğunu göstermekle kalmaz, aynı zamanda patronuna ek olarak aptal olmadığını da varsayar. Sadece yangın yakıtı verebilir. Demek istediğim, bu konuşma kadar zor olacak.
Sorunumu kaydıran var mı?
“Hayır” diyebilirsiniz.
Ve gerçeğe göre “hayır” diyebilirsiniz.
Tekrar edeyim. Gerçeğe göre “hayır” diyebilirsiniz.
Chatt'a danışmanız ilginç. Giderek daha fazla arkadaşım tavsiye almak için de aynısını yapıyor. Söylemesi gerektiğini görmek için uygulamada tam sorunuzu, kelime kelimesini koydum. Etkilenmedim. Yapay zeka doğru noktaları gösterdi – ve mesleki sınırları korumanın önemini ve iktidar dinamiklerinin bilgisini vurguladı – ancak bunlar zaten bildikleri şeyler. Ayrıca “bir otel veya yakındaki bir kira önermek” için alternatifler sunduklarını öne sürdü. Ama bu yararlı değil. Bu sadece onun sorunu olduğunu göstermekle kalmaz, aynı zamanda patronuna ek olarak aptal olmadığını da varsayar. Sadece yangın yakıtı verebilir. Demek istediğim, bu konuşma kadar zor olacak.
Sorunumu kaydıran var mı?
“Bu meslektaşım için denetleyici bir rol değilim, bu yüzden kendime sadece kendi işimi yapmam ve burnumu temiz tutmam gerektiğini söylüyorum.” Zaten kendi sorunuzu cevapladınız. Ondan uzak durmalısın.İki patron, birkaç ortak ve sadece birkaç yöneticisi olan küçük bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum. En son yöneticimiz bizimle bir yıldan azdı. Şirket esnek çalışma saatleri sağlar ve yeni yönetici ve ben genellikle sadece 6: 30'da çalışıyoruz (patronlar ve ana marj bakanı normalde saat 17: 00'de gider).
Yeni yöneticimizle geç çalıştığını fark ettiğimde, bu zamanı sık sık telefonunda geçirdi ve çalışmıyor. Son derece sinir bozucu çünkü harika bir iş yüküm var ve benim için zaman düşünülemez. Ama bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum-Bu meslektaşım için denetleyici bir rol değilim, bu yüzden kendime sadece kendi işimi yapmam ve burnumu temiz tutmamı söylüyorum.
Bence standart konsültasyon patronların kendilerini keşfetmesini sağlamak olacak – ama davranışı izlemek için nadiren oradalar. Bu çalışanların yakıt ikmali çocukça görünüyor, ancak onunla doğrudan konuşmanın akıllıca olup olmadığını bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
– Anonim