“Daha fazla var”: Kadının evinin önünde biriken yüzlerce paket

FreeDoom

New member
Yaklaşık bir yıl önce, San Jose, Kaliforniya'daki Karen Holtons Veranda'da tek bir paket ortaya çıktı. Kafası karışmıştı; Hiçbir şey sipariş etmemişti ve komşuları da değildi. Bu yüzden paketi UPS'ye bıraktı ve bunun son olduğunu düşündü.

Yanılıyordu.

Cuma günü yaptığı röportajda 55 yaşındaki Holton, “Gelmeye devam ettiler,” dedi.

Yanlış yönlendirilmiş bir Amazon dönüşünün kasıtsız alıcısı olduğunda sadece bir yılın çilesinin başlangıcıydı.

Aylar boyunca, bir köşe arsa üzerinde tek bir aile evi olan Bayan Holton'un evinin kapısında bir kutu ve kutu acele, yığılmış olarak o kadar yükseldi ki, kapısını kolayca kullanamaz veya görevine ulaşabilir.

“Her zaman verandama konmuşlardı, ya da veranda çok doluysa, kendilerini dışarıda istiflediler” dedi. “Vuruldu ve özledim. Birkaç hafta yoktu. Sonra haftada 10. Kafiye ya da sebep yok.”

“Verandamı kullanabilmek ya da evime ulaşmak istersem onu taşımak zorunda kaldım” dedi.

Sonunda onu carport'a getirmeye başladı ve kutuları yağmur, ateş ve kemirgenler konusunda endişeli bir branda ile kapladı. Karşılıklı olmayan paketlerin kaotik yığını, oraya park edemeyecek kadar büyük olan küflü duvarlar haline geldi.

Bazen bir çift açtı ve “ucuz” sahte deri araba koltuk kapakları olarak tanımladığı şeyi çıkardı.

Bir kez, mülkünde 120 kutu oturduğunu tahmin etti.

E-ticaret getirilerinin bir alıcısı olarak yönetimi, ABC 7 tarafından, yurtdışındaki bir satıcının bu davaya dayanması için bir vaka çalışması olarak temsil ettiği, çeşitli markaları ve modelleri uyarlayan otomobil kapakları satan Liusitentian adı verilen bir kıyafet, Amerika Birleşik Devletleri'nde yerel getiriler olarak yapılan bir yer olarak yapılandırılmış bir kıyafet olarak bildirildi.

Şirketin çevrimiçi teklifleri Cuma günü etkinleştirildi. Bayan Holton, adresinin Çin'de bulunduğunu söylediği satıcı tarafından sağlanan adres haline geldiğini bilmiyordu.

Nehri durdurmaya çalıştı.

FedEx ve UPS ile temasa geçti ve ya kapıda olduğu ve teslimatları kişisel olarak reddettiği ya da adresini kalıcı olarak reddedilen teslimatlar olarak kaydettirmek zorunda olduğu konusunda bilgilendirildi.

“Bir kamyonun çekildiğini her duyduğumda dışarı çıkıp düşmediklerinden emin olurdum” dedi.

Düzinelerce paketi kesebileceğini ve durdurabileceğini ve yüzlerce kişinin kendisine gönderileceğini tahmin ettiğini söyledi.

Bayan Holton, bir şikayette bulunmak için Amazon ile altı kez temasa geçtiğini ve paketleri Amazon dönüş konumunda teslim etmesi gerektiği konusunda bilgilendirildiğini söyledi.

Amazon Cuma günü yaptığı açıklamada, paketlerin Bayan Holton'un adresine teslim edilmesini önlemek için adımlar attığını ve evlerine geldiklerinde hala hareket halindeyken başkalarını toplayacağını söyledi.

Amazon Sharyn Ghachham sözcüsü Sharyn Ghachham, “Bizi farkında kılmak için ABC 7'ye teşekkür etmek istiyoruz.” Dedi. “Müşteriden özür diledik ve kalıcı bir çözümden sorumlu satıcı ile koordine ettik.”

Salı günü, büyük bir kamyon olan Bayan Holton, normalde arabaların iade edildiği bir kişi olarak, mülküne sürdü ve kalan paketleri otopark ve verandadan topladı.

“Onları almaya gelen adam bile, 'Ne …?' Dedi.

Bayan Holton rahatlamış, ancak dikkatlice ve bunun gerçekten veranda korsanlarının bile yardım etmediği bir kabusun sonu olup olmadığını merak ediyor.

“Birinin onu otoparkımdan çalmasını umuyordum,” dedi büyüyen kutu yığını hakkında. “Hırsızlar bile istemedi.”